Over ons

Zakelijk.

Heeft u als ondernemer behoefte aan een goed gesprek om uw plannen eens tegen het licht te houden? Neem dan gerust contact met ons op. Graag brengen wij gezamenlijk de kansen en bedreigingen in beeld. Wij brengen u een advies uit over de risico’s. Vervolgens kunt u een afweging maken of u deze risico’s wilt verzekeren.

Particulier.

In het leven worden vrijwel dagelijks financiële keuzes gemaakt. Meestal gebeurt dat onbewust en automatisch. Toch heeft u regelmatig vragen waar u wat langer bij stil wilt staan.
Graag helpen wij om uw vragen en wensen in kaart te brengen. Het is onze doelstelling om u zoveel mogelijk zelf uw financiële keuzes te laten maken. Dit betekent dat wij u informeren over de mogelijkheden en voor- en nadelen van de mogelijke keuzes die u kunt maken. Op basis van deze informatie kunt u dan zelf weloverwogen keuzes maken.

 
Energie-advies.

Sinds enkele jaren adviseren wij particulieren en bedrijven over de inkoop van energie. 
De energiewereld is erg ondoorzichtig. Klanten hebben behoefte aan begeleiding en advies.
Sinds mei 2020 hebben wij ons aangesloten bij CIRE om onze deskundigheid en transparantie te benadrukken.
Het doel van CIRE is het vergroten van de transparantie op en daarmee het vertrouwen in de markt van (intermediaire) verkoop van energiecontracten.

Ervaring.

Bosmans Financieel Advies heeft een ruime en brede ervaring opgebouwd.

  • 17 jaar bij de Rabobank, waarvan 7 jaar als Accountmanager bedrijven en 5 jaar als Beleggingsadviseur
  • Vanaf 2005 mijn eigen adviespraktijk met als kernactiviteiten hypotheekadvisering, schadeverzekeringen voor particulieren en bedrijven en sinds 2017 advies aan bedrijven en particulieren omtrent de inkoop van energie.
  • Senior Beleggingsadviseur, geregistreerd in het DSI register IIb
  • Erkend Hypotheekadviseur, geregistreerd in het SEH register
  • Erkend energie-adviseur, geregistreerd in het SIRE-register